Molen D

Het was lang wachten voordat Tom en z’n gezin de molen eindelijk konden betrekken.
Nadat de molen in het bezit van de stichting kwam, werd Tom aangenomen als molenaar. Met vele vrijwilligers heeft hij er een mooi interieur ingebouwd voordat het gezin erin kon trekken.
Tom is net als de andere molenaars op de Molenkade een fanatiek molenaar. Tot 2008 kregen de molenaars een draaipremie van de Provincie (de draaipremie werd uitgekeerd, per molen, op het aantal omwentelingen van de wieken, berekend over een jaar). De tellers stonden altijd hoog. Helaas is de draaipremie in 2008 afgeschaft. De molenaar zet zich optimaal in op open dagen door allerlei activiteiten rond de molens te organiseren. Bezoek op afspraak.

Klik hier voor meer informatie over Molen D ( U komt dan op de website van de Molendatabase.nl )

Molenaar: Tom Kreuning
Molenkade 8